Välkomna!

Lämna gärna en kommentar så jag vet vilka mina besökare är :) Är alltid roligt med kommentarer.

19 maj 2009

GRATTIS GRATTIS GRATTIS

Jobbade 8-20 i söndags så var helt slut när jag kom hem.

Igår skulle jag vara LEDIG...såå skönt..behövde verkligen det efter att ha fått så lite sömn senaste dagarna men fick hoppa in och jobba natten till idag..hmm..blää...men nu är det gjort iaf. Natten gick bra, tösen sov bra nästan hela natten och hade ett bra morgonhumör.

Idag låg jag i sängen fram till nästan halv tre...väldigt skönt men man blir verkligen inte såå utvilad som när man sover på natten. Annars idag har jag varit hemma hos mina föräldrar för att fira min pappa lite som fyller år idag. GRATTIS PAPPA!! :)
Har möblerat om i mitt vardagsrum, eller jag gjorde det igårkväll innan jobb men så ändrade jag lite idag...är nöjd tror jag haha. Bara lamporna i taket som behövs ändras också. Men ska först ha det såhär några dagar för att se så jag verkligen trivs med det innan jag ändrar något.

Nu ska jag lägga mig i sängen för att titta en liten stund på tv innan jag ska sova. Hade helst gått och lagt mig mycket tidigare ikväll men är svårt när man gick upp halv tre på eftermiddagen. Har iaf ingen väckarklocka som ringer imorgon bitti, tack och lov!

Hoppas ni har det bra och har haft en bra helg! Ser att jag har ett antal besökare som tittar in här varje dag, ni kan väl snälla skriva en rad så jag vet vilka mina läsare är. Lämna gärna kommentarer lite då och då. Är det något särskilt ni vill att jag ska skriva om? Eller något ni undrar över??

KRAM

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar