Välkomna!

Lämna gärna en kommentar så jag vet vilka mina besökare är :) Är alltid roligt med kommentarer.

06 maj 2009

Yrvaken...

Blev väckt av telefonen imorse...jag skulle ju göra prov idag 9,40...8,50 ringde min hemtelefon och det var min lärare som sa: Du skulle ju göra prov idag....jag bara: jaa...snacka om att jag blev rädd, trodde att jag hade försovit mig! Men han skulle bara tala om att han hade maginfluensa så blev inget prov idag, ska göra det nästa vecka. Himla tur tycker jag (otur för honom) eftersom jag inte hann plugga lika mycket som jag hade planerat eftersom jag fick jobba igår!

Sen somnade jag om och vaknade av ett ryck 11,22...va fan jag skule ju träffa Sofie vid tolv men vi hade inte bestämt en speciell tid. Snabbt in i duschen (håret var skitäckligt)...men Sofie hann ringa precis innan jag skulle ta steget in...hon skulle ta tåget 11,25...ahh...bråttom!! Fort in i duschen...ta roll-on, parfym, borsta tänderna...plocka undan i raketfart i vardagrummet, köket och halvbädda sängen. Dra på mig lite kläder. Visst vi skulle mötas i stan typ 11,40/11,45 och käka lite men brukar sluta med att vi drar hem till mig en sväng. Jag som skulle gå upp ur sängen senast halv tio, skulle ju bara vila ögonen en liten stund till...hmm...det inte alls som jag hade tänkt mig.
Jag hann iaf, två minuter sen bara :)
Det blev Thai-mat idag...gott! Kyckling med ananas i röd curry...mums! Och en himla massa snack eftersom det är alldeles för länge sen vi sågs!! En sväng inom Lindex hann vi med på väg hem till mig, vi köpte brasilian wax båda två...haha...hur ska det gå...hmm...ska iaf testa, hade ju varit grymt skönt att slippa raka bikinilinjen! Plus det var inte med remsor så både jag och Fia intalade oss att detta gjorde inte lika ont. Får väl se...hmm haha. Medans Fia var inne på toa (vilket hon sprang in direkt vi kom hem till mig) så skyndade jag mig att dra på överkastet på sängen :) Så den är bäddad! Haha
Innan Sofie tog tåget hem klockan 16 så var vi inne på salongen (där syrran jobbar o jag städar) för jag skulle hämta ut min lön och Fia skulle snacka med syrran om en frisyr. Sedan gick vi in på Cronsoe Juvelerare (eller hur det stavas) för jag skulle köpa nya örhänge, fick ju presentkort där i julklapp på mitt ena jobb. Två par örhänge följde med mig hemoch fick ändå 82kr över på presentkortet. Fia gick därifrån med ett par :)

Nu har jag precis diskat och rensat i kylen. Ska strax gå ner och kasta soporna, blev en del!
Ska även gå till Coop för att inhandla lite nya grönsaker! Är tomt på sådana i kylen.

Fy tusan vilket väder det är idag, blåser som bara den! Skulle nästan kunna tro att det är storm ute! Plus ösregnar lite från och till! Inget väder som jag gillar direkt!

Hoppas ni har haft en bra onsdag!
KRAM

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar