Välkomna!

Lämna gärna en kommentar så jag vet vilka mina besökare är :) Är alltid roligt med kommentarer.

28 april 2009

Nattpass

Nu sitter jag o Mia och är allmänt slöa haha. Nattjobb är inte det roligaste. Vår tjej hade väldigt svårt för att somna så det blev lite avbrott när vi försökte kolla film men vi lyckades se hela ändå hehe. Rallybrudar såg vi :) Rolig film :) Trodde väl att den skulle vara liite längre och hända lite mer men helt klart sevärd!




Handlingen: Texten tagen från cdon.com

”Rallybrudar” utspelas i Värmland på 60-talet och handlar om Ulla och Birgitta som ger sig in i den manligaste av världar – rally.
”Rallybrudar” är en film där leran sprutar och bilarna flyger. Den innehåller både action, humor och dramatik, men också en hel del kärlek. Eva Röse spelar veterinärassistenten Ulla som tagit jobbet bara för chansen att få köra snabbt på värmlandsvägarna. Marie Robertson spelar storbondens dotter Birgitta som drömmer om Paris men istället blir Ullas kartläsare. En annan stor roll i filmen – lokaltidningens redaktör Melin som spelar trummor i ett dansband på fritiden – görs av folkkäre Janne ”Loffe” Carlsson.

Just nu sitter jag och Mia vid varsin dator och surfar. Får se om det bli en till film i natt eller hur vi ska göra hehe. Vårt arbete sätter inte igång förrän vid fyra-tiden egentligen.

Hoppas ni alla sover gott där ute!
KRAM

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar